2018 6 birželio TPA LS Pasvalio poskyrio informacija

„Servo per Amikeco”!!!

Svarbiausias tikslas kurti draugiškus ryšius ir bendradarbiauti yra pasiektas – sako Jurgita grįžusi iš Portugalijos, kur dalyvavo I-osiose TPA žaidynėse

Kaip jau visi TPA Lietuvos skyriaus nariai žino, 2018 gegužės 13 – 18 dienomis  Lisabonoje, Portugalijos sostinėje įvyko I-osios Tarptautinės policijos asociacijos žaidynės. Jose dalyvavo 23 šalių atstovai, viso virš 350 dalyvių.  Lietuvos komanda ten pelnė daugiausia medalių.  

Visas žinias iš šių žaidinių labai akylai sekė TPA Lietuvos skyriaus Pasvalio poskyrio nariai, kadangi ten  varžėsi  bėgimo rungtyse mūsų poskyrio narė Jurgita Packevičienė. Visi „sirgome” už savo kolegę Jurgitą. Ir mūsų poskyris turi kuo didžiuotis, nes Jurgita Packevičienė 5 km distancijoje, iš 67 besivaržiusių bėgikių užėmė penktą vietą. Todėl negalime nepasidžiaugti.

Įsivaizduojate?  Taip , ši vieta nėra prizinė medalių atžvilgiu, bet mūsų poskyrio narių širdyse- Jurgita nugalėtoja.  Grįžusi iš  žaidynių, draugiškoji Jurgita  poskyrio narius sukvietė pas save  į jaukius namus ant Pyvesos upės kranto, čia gražios gamtos apsuptyje,  Jurgita dalinosi savo  įspūdžiais iš kelionės, pasakojo apie tai kaip vyko žaidynės, kur apsistoję buvo,  su kuo bendravo, kur keliavo laisvu nuo rungtynių laiku, ką pamatė, ką patyrė, na ir žinoma visus vaišino iš Portugalijos,  lauktuvių atvežtais vaisiais, saldumynais, sūriais.

Vakaras neprailgo. Jurgita savo pavyzdžiu visiems mūsų  poskyrio nariams įrodė, jog pradėti intensyviai sportuoti niekada ne per vėlu. Bėgioti Jurgita pradėjo prieš tris – keturis metus , ir štai-kokie šiuo metu rezultatai. Ogi puikūs ! Kviesdama poskyrio paskyroje narius pavakaroti dalinantis įspūdžiais iš Portugalijoje vykusių tarptautinės policijos asociacijos žaidynių, Jurgita paliko komentarą :”Tegyvuoja draugystė per tarnybą! Tik palaikydami draugiškus ryšius mes būsim geriausi sau ir Tėvynės labui!”. Kaip matote mūsų Jurgita yra ne tik žavingiausios  šypsenos sąvininkė, tačiau ir spinduliuojanti draugyste mūsų visų motyvatorė keistis patiems ir per tai keisti pasaulį.  Šiuo metu Jurgita intensyviai ruošiasi maratono bėgimui, ir tai jau jai ne pirmas toks iššūkis. Jurgita  aktyviai kartu su visa savo šeimyna, įskaitant ir  jauniausiąjį sūnų Majų,  šiais metais tapsiantį pirmoku, dalyvauja įvairiuose bėgimuose.   Valio, Jurgita Tau !